:: follow me :: tq so much be my follower ::

Tuesday, December 18, 2012

Cameron Highland: Part 2

salam selasa..
ehem, baru nak sambung entri Cameron Highland Part 2.. punyela lama kan?? si kembar pun dah siap tumbuh gigi lagi.. bukan ape, tak sibuk pun.. tapi aku punya kemalasan memang tahap gaban la sekarang.. hormon berubah kot..

jadi aku just nak letak gambar je la..nagi penuh sikit blog aku dengan gambar-gambar family.

tanah rata ( hentam je.. semua aku letak ) aku tak ingat dah mana yang pergi dulu, mana yang last.. haha..

darwish dengan iqah.. suke benor diorang


my sister

again, darwish and iqah

macam pakwe makwe.. baju pun same..




yang ni yang stay je kat pondok.. layan budak-budak kecik bermain..

my oldest sister.. kak long..

sob...sobah..hehe

control hensem la tuh.. topi baru katakan.. hehe

baby sitter of the day

sampai tertido arman... best sangat kot tilam perut ayah tan.. heheha

my oldest bro .. abg long


tak leh berpisah.. hehe.. padahal sekarang jauh nun di labuan..





sebelum hujan lebat












cik yah, pegang darwish...

baru nak senyum..















last.. haha

   


1 comment:

  1. buah2an & sayur2an tu..setahun makan tak abis...hahahha

    ReplyDelete