:: follow me :: tq so much be my follower ::

Wednesday, May 28, 2014

yeay..husband dah balik.

salam rabu..
suami dah pulang.. 3 bulan di Labuan.. 2 minggu di Terengganu..
walaupun sekejap, sudah cukup untuk kami anak beranak lepaskan rindu.. yang penting hero kami dapat jumpa abah dia.. mama takpe.. 

selasa lepas pun.. tengok je abah dia tak nak g.. siap nangis sedih... bukan dia tak kenal rasanya. tapi maybe terasa hati abah tinggalkan dia lama sangat.. sedih pulak tengok muka abah yang sedih.. mata pun berkaca-kaca... nasib baik hero cam abah die lepas tu.. tu pun kena slow and steady pujuk dia..




luangkan masa dengan family untuk 1 hari.. sanggup cuti demi suami dan anak..

love both of you so much.

2 comments:

  1. semga bergembira hendaknya. mesti rindu sangat tu ayahnya dengan mama n anaknya :)

    ReplyDelete
  2. Pengen yang lebih seru ...
    Ayo kunjungi www.asianbet77.com
    Buktikan sendiri ..

    Real Play = Real Money

    - Bonus Promo Red Card pertandingan manapun .
    - Bonus Mixparlay .
    - Bonus Tangkasnet setiap hari .
    - New Produk Sabung Ayam ( minimal bet sangat ringan ) .
    - Referal 5 + 1 % ( seumur hidup ) .
    - Cash Back up to 10 % .
    - Bonus Royalty Rewards setiap bulan .

    Untuk Informasi lebih jelasnya silahkan hubungi CS kami :
    - YM : op1_asianbet77@yahoo.com
    - EMAIL : melasian77cs@gmail.com
    - WHATSAPP : +63 905 213 7234
    - WECHAT : asianbet_77
    - SMS CENTER : +63 905 209 8162
    - PIN BB : 2B4BB06A / 28339A41

    Salam Admin ,
    asianbet77.com

    Download Disini

    ReplyDelete