:: follow me :: tq so much be my follower ::

Saturday, February 19, 2011

warna warni wedding

assalamualaikum...
yeah, boleh update blog... kalau dah boleh update blog tu of course la aku kat rumah ayah aku.. lama tak balik rumah ayah.. 2 weeks dah.. huhu.. biasa lah, duk rumah ayah takde geng nak
bersembang.. tengok tv, makan, tido dan sekarang ayah dah beli broadband ni.. bolehla aku
ngadap je benda alah ni.. thank you ayah, mengurangkan bosan anakanda mu ini.. hehe..

owh, baru nak upload gambar waktu kenduri sepupu aku.. gambar je lah banyak ye lepas ni..

three bachelorettes..muahaha..


the bride and the cousins..


my sista with my niece..


the mak ciks with si comel petah's niece


the pinky aku..hehe.. baju baru siap tuh.. paksa akak aku siapkan.. sepatutnya baju tu siap masa raya tahun lepas, tapi apa kan daya.. tak sempat..


pengantin baru to be.. (tahun ni sempat tak?...credit to mr driver)



the pinkies..



her baju and bantal nak same..silap-silap orang tak perasan dia tengah landing..



si comel darwish.. mish him..


the flowers..



singgahsana yang buat aku tertawan..

banyak lagi gambar tapi tak larat nak upload la... layan yang tu je lah dulu... bye-bye-bye...

p/s:
lame gile tak ngedate, mr driver very the bizi man sekarang.. sabar je lah.. buat mr driver yang kat kuantan tu, jaga diri baik-baik okey.. wait 4 u..




5 comments:

  1. akhirnya ser ber'update'jugak...

    ehemm..tahun nie ea ser..:)

    ReplyDelete
  2. tahun ni erk...sempat kot..hihi

    ReplyDelete
  3. mawaddah: hehe..duk umh ayh ley r update.. wahaha..hope so..

    keyyah : klau sempat tkpelah, tk sempat tunda lg la..

    ReplyDelete
  4. wah dah ada broadband ye.. hehe.. :)

    ReplyDelete
  5. aida : ayah punye..gune je lah..hehe

    ReplyDelete