:: follow me :: tq so much be my follower ::

Wednesday, June 5, 2013

travel bersama baby dalam perut..

salam rabu..
weekend baru ni aku bercuti panjang, tapi takde la panjang sangat, dalam 4 hari je.. plus ambik cuti 1 hari..
jadi jom kita ke taiping + cameron higland.. again?? dah agak muak sebenarnya ke cameron highland tapi nak buat macam mana, kita layankan aje ayah cik dan acik yang belum pernah ke sana.. aku okey je sebab jadi penumpang.. hehe..

walaupun pinggang sakit macam nak patah.. mana taknya, perjalanan yang jauh dengan aku yang pregnant yang dah boleh dikatakan sarat ni, memang cepatlah lenguh.. tapi, takpelah.. asalkan boleh berjalan-jalan dengan suami tercinta.. hehe..

jom layan gambar mak buyung yang comel bam bam ni.. kat cameron je baru ade mood nak keluarkan kamera...hehe

 mr driver ku sayang..

sila abaikan lalat di kain aku tu..

 muka perasan comel..

 abang, suka sangat buka mulut..

 okey, now tutup mulut dan senyum-senyum..

 again..

 nampak tembam kan?? 31 weeks pregnant..

last..

1 comment:

  1. sukanya tengok ser pregnant bersama suami terchenta...:)

    ReplyDelete