:: follow me :: tq so much be my follower ::

Monday, July 30, 2012

1 bulan


alhamdulillah, genap sebulan menjadi isteri kepada suami yang tercinta..
walaupun suami takde di sisi aku sekarang, tapi aku bersyukur diberikan Allah lelaki sebaik suami aku.. alhamdulillah, syukur kepadamu Ya Allah.
sebulan bergelar isteri, tapi baru beberapa hari boleh duduk bersama..
weekend baru jumpa, dan pukul 10 pagi semalam suami selamat tiba di 
Wilayah Persekutuan Labuan.
mencari rezeki untuk kami sekeluarga..
insyaallah, seminggu sebelum raya suami akan balik ke semenanjung.. beraya bersama sebagai suami isteri... =)) suka sebab nak pakai baju sedondon..

menjadi seorang isteri memang besar tanggungjawab
sahur suami nak air nescafe 'o', malam lepas tarawih suami nak air koko..
sapa lagi nak buat kan?? mestilah isteri dia.. aku la tuh.. hehehe..
buat air je pun kan?? senang je bang.. no hal..

tapi masih segan bila ke rumah mertua.
rasa macam janggal sangat.
nak hidang makanan tapi tak jumpa cari pinggan mangkuk..
haih..
segan betul rasa..
lepas ni nak cuba biasakan diri..

abang, hepi 1 bulan pernikahan kita
nak celebrate pun dia jauh
sempat mesej dia pagi tadi
hope pernikahan kita akan kekal hingga ke akhir hayat.
 

No comments:

Post a Comment