:: follow me :: tq so much be my follower ::

Wednesday, July 5, 2017

1 Syawal 1438H

1 Syawal 1438 H..
sebelum phone buat hal...or memory card rosak, baik aku abadikan memory di blog aku yang sendu nih.. kehkeh..

tahun ni tema purple.. rasa-rasa purple ni color dia soft je.. bila masuk gambar agak terang warna dia.. oklah.. nampakla sikit kan.. tahun ni aku berkebaya kelepet.. gemok pun gemok lah..hehe

family potrait.. macam biasa tetap pagi raya di rumah my mum.. lepas tu baru ke rumah mertua..

my adik cakap tudung tu tak match dengan baju..masa beli aku rasa macam match je dengan border lace aku tu..tapi ok je kan bila pakai..color block jadinya..

yang ni pulak mokcik..haha...

with my blue..adoi..besar nya aku..

with anak teruna.. dah besar dah..


    
okey... dah siap pose kat rumah ma..

selfie je lah..takde orang sudi ambik gambar kita.. songkok hilang dah..amsyar pun sibuk main dah..

background belakang kepala amsyar je lah..oklah tu..

p/s : next...2 Syawal plak..tak tau lah bila nk muncul entry raya ke dua..

No comments:

Post a Comment