:: follow me :: tq so much be my follower ::

Wednesday, September 6, 2017

Belated Birthday Amsyar Harraz

Happy Birthday Cha
Dah 4 tahun anak teruna mama.. 
sebenarnya, dah lama plan nak sambut birthday Cha.. tapi kena lah tunggu kak long balik. baru meriah.. sekali k,long nak selitkan sekali sambut birthday chik.. ank buah aku..dah besar..form1 ..tapi dia memang takde dalam gambar ni..hehe

malu la kot.. dah besar kan..

cousins
kiri - taqim
tengah - cha
kanan - firas

memang muka 3 orang ni je la dari awal sampai akhir

mesra je nampak kan? tapi hakikatnya gaduh sokmo..haha..biasalah budak-budak

Harold's Bread Chocolate Mousse

sedap kek ni..
nak cari Secret Recipe tapi sold aout pulak.. maybe sebab 31 Ogos tu SR buat promotion kan..

tapi tak menyesal beli Harold's Bread, sedap yummy.

hadiah untuk Cha mama tak sempat beli lagi..abah pun terpaksa cancel balik kampung.. kena fly ke Labuan pulak.. lepas tu maybe Lahad Datu.

No comments:

Post a Comment