:: follow me :: tq so much be my follower ::

Thursday, October 14, 2010

rutin harian


rutin sekarang..

setiap hari separuh hari aku adalah di lab... semalam 4 kali discussion dengan duen..
pagi dalam pukul 10..

"ser, saya nak turun kafe ni.. kalau nak discuss jom turun sekali"

yup, aku turun sekali.. just minum air sebab still kenyang.. duen discuss dengan aku sambil makan.. kena carik lagi info..

" awak cari ni sume, pukul 1 kita discuss"

aku naik lab, terus study ape yang disuruh.. research dan research lagi sampai jumpa.. dan pukul 1.45 ptg kot, discussion bermula.. kena carik lagi..

" pukul 3 kita discuss lagi, pastikan jumpa apa yang saya nak"

discuss lagi..

" pukul 4.30 or pukul 5.00 kita discuss"

haha.. tapi pukul 5.00 dianjak ke pukul 7.00.. dah biasa dengan duen.. dah tau dah.. so, takde rase nak marah pun..

" esok saya nak g kl, petang la kita discuss"

dan baru tadi, sempat jumpa dia kejap kat lab..

"ser, petang ni okey.. saya nak pergi kl kejap"..

duen duen, kl tu macam kat melaka je.. huhuhu.. aktif sungguh supervisor aku ni.. ape-ape pun thank you for everything..

p/s : petang semalam motor pancit.. berkampung kat tempat parking kejap..



4 comments:

  1. humaikaih..penat la hotak ko mcm ni..

    ReplyDelete
  2. ser chaiyok......u can do it....bak kata nike just do it...

    ReplyDelete
  3. rajin2 la ye..
    jgn lupa minum madu

    ReplyDelete