:: follow me :: tq so much be my follower ::

Saturday, November 13, 2010

kerja lagi dan lagi..

bekerja lagi??
sampai lenguh tangan-tangan aku.. tapi kali ni aku takde jadi cikgu dah... aku pun tak tau ape position aku ni...hehe.. duk kat office, ade meja sendiri, ade pc sendiri.. time lunch hour leh sembang-sembang.. tapi serius tak sedar masa berlalu begitu cepat.. kerja banyak gila nak kena siapkan.. melayu?? ade berapa kerat je.. ramai chinese.. and boss adelah switzerland mari.. semua hensem-hensem..

bila weekend rasa macam nikmat sangat.. boleh rehatkan badan dan tangan aku ni...

p/s : haha, bukan permanent pun tapi experience tu penting... gaji bila nak masuk?? kuikui.. keje baru 2 hari..


rindu nak bergelak ketawa macam dulu-dulu


3 comments:

  1. oo dh start keje ke..
    xpe2 keje ape pun x kisah..
    yg penting pengalaman..
    ade keje 0 x?hehe..

    ReplyDelete