:: follow me :: tq so much be my follower ::

Wednesday, December 15, 2010

a gift from him..thank you..

tak terupdate kisah birthday aku sebab kabel tinggal kat lab, malam tadi pinjam keyyah punya.. so dah dapat transfer gambar dari hp sony yang diberi pinjam oleh mr driver.. hehe..


27 nov 2010
dapat si silver yang berloceng-loceng petang tu jugak, selepas tak sampai sejam mr driver sampai.. siap simpan kat dalam dash box berbalut plastik.. huhu, nasib baik ada kotak dalam plastik tu. lelaki.. kalau perempuan, paling simple pun letak riben kan??

thank you mr driver..lewat 5 hari dari 22 nov 2010..
kena denda sepatutnya tau..tapi bila dah mr driver volunteer nak beli kek, terus tak payah denda..
2 slices kek je.. cukuplah untuk makan 2 orang.. tu pun tak abes jugak.. esoknya aku wat breakfast..
sedap.. coklat indulgence kot..

takde tiup-tiup lilin pun.. just celebrate kat d nangka.. disebabkan nak makan kek, kitorang decide makan mee sajork.. konon-konon tak nak kenyang sangat.. tapi kenyang jugak.. hehe.. tetap merasa kek tu walaupun sikit..


gambar di snap selepas beberapa jam merasmikan.. hehe.. sangat simple gelang tu, tapi meaningful.. dia tau citarasa aku.. yang simple-simple jerk.. (abaikan bulu-bulu roma yang comel tu)


6 comments:

  1. awwww so sweet! happy birthday kalau x terlambat. ahahha

    ReplyDelete
  2. afiq: hehe,tq..

    keyyah : yezza.. keyyah mmg pndai..

    adah : hehe..tq adah..

    ReplyDelete
  3. sweet aihh ! minat yg simple2 gak , pakai bracelet , tp mummy yg bg :D

    ReplyDelete
  4. shey : simple tu kn lg cntik..kn??

    ReplyDelete