:: follow me :: tq so much be my follower ::

Monday, May 23, 2011

kena kerja kat lumut pulak..

perkhabaran yang tak best dah aku dengar malam tadi.. mr driver kena g lumut balik.. hurmm.. tetiba rasa sedikit hiba.. air mata dah bertakung tapi takde jatuh pun..

padahal sekarang pun berjauhan jugak.. tapi bila dia kat negeri lain, rasa macam dia jauh pulak....tapi, tetap bersyukur dia tak payah gi labuan.. lagi jauh.. tak leh dah drive.. kena orang tolong drive kan.. hehe..

maybe lepas raya dia kena kerja kat lumut.. bulan 7 kena g lumut kejap, survey tempat tinggal.. (tapi sebelum tu tunang dulu.... hehe..) pastu balik sini balik.. abeskan kerja kat duyung dulu barulah ke lumut..

tapi ayat yang sangat wat aku terharu.. dia cakap lumut la tempat cinta kami berputik bercambah-cambah sampai sekarang.. kuikui..

p/s : si dia sedang mengumpul duit nak kawin dengan aku la tu.. hantar ke mana pun dia sanggup... dan aku merelakannya..


2 comments:

  1. betul tue..bila dah sah nanti nak ke mana2 pun blh..kan??

    ReplyDelete
  2. yup..nanti dh sah ley ikut la..

    ReplyDelete