:: follow me :: tq so much be my follower ::

Saturday, June 5, 2010

adik yang baik itu adalah aku..hehe

facebook oo facebook..
cuba tengok kat atas tu..tu semua adik beradik aku..
daripada 7 orang, 6 orang dah ada facebook..
termasuklah aku yang bijakpandaicleverintelligentbrilliant ni..
kakak aku yang sulung je still takde facebook..

"kak long tak nak bukak akaun faceboook ke?"

" tayah leh buatkan untuk kak long"

dialog yang telah siap-siap aku fikir nak cakap bila aku balik kampung 9 jun ini..hehe..boleh macam tu?? lepas tu ley tanya ma aku sekali..jadi ibu yang celik IT gitu kan ma?

seronok bila semua adik beradik dah ada facebook ni..tanya khabar melalui facebook je..tapi yang tak seronok nya, dah tak leh nak tulis status yang merapu-merapu..kena fikir 100 kali kalau nak tulis jugak..nanti kena komen oleh mereka-mereka itu..dan lagi satu, jangan nak tayang gambar yang boleh menyebabkan mereka itu membebel sampai ke pagi..biasalah, aku kan anak ke 5..kakak-kakak dan abang-abang aku selalu mengawasi aku..
tapi takpelah, aku tau mereka-mereka itu sayang aku..

love u all so much la..
mood sayang kena lah warna pink




11 comments:

  1. bagus la da ade facebook...hihihi

    ReplyDelete
  2. hehe..best ke ade fb?..cikyah tolong buat kan fb tok telor heheeh

    ReplyDelete
  3. yuP!
    sama jug amcam blog, bila adik beradik sudah tahu. kena tulis yg baik2 jek. he he he he

    ReplyDelete
  4. ayah saya ada fb
    T__________________T
    tak bleh daa nak bercintan cintun dengan pakwe
    uhhh waaaaa!

    ReplyDelete
  5. SOALAN BOCOR MATEMATIK UPSR,PMR,SPM 2010 KLIK SOALAN BOCOR MATEMATIK

    ReplyDelete
  6. bagus jugak kalu ade link facebook ngan adik beradik. sekurang² kita dpt mengawal kelakuan kita dlm facebook supaya tidak melampaui batas.

    ReplyDelete
  7. hohoho~ best tu bila ramai2 dah ada FB.. tp kena berpada2 menaip status.. hihi =P

    **ri tu dh kena sound dengan ayah sedara.. "ape ko mepek ni?" .. hahaha..

    ReplyDelete
  8. ahha sama lah..skrg kena tulis status baek2 je..kang xpasal2 org sound

    ReplyDelete
  9. .baru3 neh, mama i suruh i bwatkan fb die
    .waaa pasni x leh jiwang3 sgt :(

    ReplyDelete
  10. betul sarah...rasa mcm lahanat gak bila anak akak tetiba jd friend...

    ReplyDelete