:: follow me :: tq so much be my follower ::

Saturday, June 26, 2010

warning beb, warning...haha

dapat warning mesej lah..tapi aku tak kisah sangat pun..just macam abaikan sajelah, sebab aku tau kat mana tempat aku dan aku memang tak salah..haha..


panjang lagi warning mesej ni lepas aku reply dan reply lagi..tapi tak dapat nak display all mesej kat sini lah..juz a little bit je..last-last aku tau kenapa dia bagi warning mesej tu..haha..

"mintak maaf kak..saya rasa akak patut mintak penjelasan dari dia sendiri..bukan saya yang harus dipersalahkan..saya tak tau apa-apa pun.."

(perkataan saya adalah kerana merasakan perlu bila berhadapan dengan orang yang lebih berusia dari aku dan konon-konon nya aku seorang yang bersopan dan santun...padahal......muahahaha)

last sekali aku abaikan apa sahaja yang akak tu cakap..jahat kah aku??ermm, rasanya takde lah jahat sangat kan??yang pasti, aku tak salah lah BODOH..ambik kau, dah keluar..mintak maaf lagi sekali..hahahahahahaha...



11 comments:

  1. apabila ser di bagi warning.....ingatkan polis je leh bagi warning2x ni....

    ReplyDelete
  2. ingat lagi pernah jd kes polis sbb maen warning2 ni..ermmm sabar ye ser..kalo xsalah xyah takot...

    ReplyDelete
  3. wat salah pe? ahhaha

    jom ke

    http://suarapeople.blogspot.com

    ReplyDelete
  4. sabar...sabar...jangan layan..

    ReplyDelete
  5. warning message ker? mcm caring message jer. Sebagai seorang kakak yang banyak pengalaman(thinks positive) menasihati adiknya supaya jaga diri baik2... di dunia yang penuh cabaran dan dugaan..hehe..

    ReplyDelete
  6. mawaddah : jgn tk tau, org biasa pun leh bg wrning..

    keyyah : yezza..tk tkot pun..

    ayie : tk wt slah pape pun..

    e5 : bo layan lah..

    kapten : ni kakak lain ni..

    ReplyDelete
  7. be careful cikyah...hehe nti kene telor busuk

    ReplyDelete
  8. Hahaha.. Nasib baik ser nih cool.. Kalau afra yang pemarah nih kene.. Memang kene maki lar insan tuh.. Hahaha..

    ReplyDelete
  9. cdot : ye,sbar ni..

    telor : tkde kot kena telor..hahha

    afra : kena buat2 cool..hehe

    ReplyDelete
  10. ala , jgn layan sgt ... chill je aiye ?? (:

    ReplyDelete