:: follow me :: tq so much be my follower ::

Sunday, July 18, 2010

hebat sangat ke tunjuk jari tengah tu??

petang tadi selepas jalan-jalan cari ketenangan, (cheewah tenang abes la kan..), singgah kejap kat mydin mitc.. stok maggi dah abes... so, singgah kejap.. nasib baik masuk-masuk je terus dapat parking, kebetulan ada orang nak keluar.. tu pun masuk je walaupun tak boleh masuk.. nak parking dekat punya pasal.. syukur-syukur, sebab takde kereta lain pun yang menunggu..

tiba- tiba aku nampak kereta viva kat sebelah aku ni (kereta ni parking bukan kat tempat parking, just kat tepi je).. sekali nampak driver tu tunjuk jari tengah dia tu kat satu kereta myvi depan dia.. tau apa makna jari tengah tu??hehe...orang putih panggil 'f**k' ... hebat sangat ke tunjuk jari tengah tu?? mentang-mentang la driver kereta myvi macam nerd je.. kalau ye pun nak marah, tak payah la nak tunjuk kan jari tengah tu kan?? agaknya, myvi tu tak perasan viva yang tak sopan tu tengah tunggu.. benci aku dengan orang yang macam tu.. masuk dalam mydin jumpa pulak si driver viva tu.. aku cepat cam orang okey..

berlagak nak mampus kan??



aku bom sekali baru tau.. hehe.. oleh kerana terpaksa ikut trak askar yang bawak meriam ni (betul dah kot meriam) dengan slow and steady, aku snap lah gambar ni tadi..


p/s : aku dah pesan siap-siap kat mr driver(jangan marah ye?) aku, jangan nak gatal-gatal tunjuk jari tengah tu kalau marah.. sangat benci okey..


12 comments:

  1. tahhh!!hebat sangat ke???hihi..owg pun nyampah sis klu jumpa orang cmni!!=)

    ReplyDelete
  2. ser maybe jari dia sakit kot sebb tue wat cengitu...

    ReplyDelete
  3. kan?marah je,mesti tunjuk tu,.. ntah hape2..

    ReplyDelete
  4. nampak trak askar teringat abg askar sy hehehe

    ReplyDelete
  5. hehe..camner jari tengah tu cikyah hehe

    ReplyDelete
  6. haha..tembak je ngn kete kebal

    ReplyDelete
  7. norfa : tau tkpe..geram je tgk td..

    kapten : sakit ek??huhu..mcm tk je..jari skit, tp muka smangat gila..

    aida : tulah..mcm bgus je..

    ayin : abg askar awk kot td..ekeke..

    telor : eleh, wt2 tk tau..

    cdot : hehe..

    ReplyDelete
  8. hiro : kena wt baik dgn abg askar lah..hehe

    ReplyDelete
  9. ada apa dengan jari tengah??? :p orang putih nyer style, orang kite suka ikut...

    ReplyDelete
  10. lain kali kalo marah angkat semua jari.. gengam then terus tumbuk..hehehe gurau2 je...xsuka jugak...

    ReplyDelete
  11. mawaddah : tau tkpe..

    keyyah > btul jgk tu, trus tumbuk je..

    ReplyDelete