:: follow me :: tq so much be my follower ::

Saturday, July 17, 2010

hitam itu menawan

contest lagi.... hehe.. time kasih tau untuk cik aida sebab tagged cik sersire.. hehe..
tajuk contest ni adalah hitam itu menawan..



syarat dan peraturan nye :
  • menjadi follower missyaniabdullah..
  • gambar mesti hitam putih..korang edit la jadi hitam putih
  • gamba bebas janji hitam putih..
  • buat entry khas dalam blog korang kenapa korang suka pic itu dan linkkan kepada belog missyaniabdullah
  • kena letakkan banner contest di side bar belog korang...and mesti linkan pada belog missyaniabdullah
  • sila tinggalkan link korang di bawah contest ini..senang nak usha
  • tag kan kepada 5 rakan blogger yg lain
  • contest bermula pada 1hb Julai 2010 - 31 Julai 2010..keputusan akan diberitahu seminggu dr tarikh tutup.
  • hadiah menanti anda : 1st place - album gamba 2nd place -coklat

gambar hitam putih yang aku nak pertaruhkan adalah gambar ni...

..senyuman itu..
ni bukan aku, ni adalah anak buah aku, dhiyauddin darwish.. sebenarnya gambar ni dah sedia hitam putih, aku tak edit pun.. maybe ibu dia dah setting camera siap-siap kot.. aku rasa gambar ni cantik sangat, sebab darwish sangat comel dengan aksi macam tu.. boleh kan jadi model kanak-kanak.. darwish pandang apa tu??sengih-sengih comel.. adeihh, senyuman tu lah yang buat aku rindu-rindu je kat dia..


ermm, kena tag orang ye..




4 comments:

  1. comel..comel...ada can nak menang ni...:)

    ReplyDelete
  2. mawaddah : haha..yolah tu..

    peanut : orite..

    syikin : tu yg buat aku rindu die..

    ReplyDelete