:: follow me :: tq so much be my follower ::

Tuesday, July 13, 2010

untuk diri sendiri

oleh kerana petang semalam, aku adalah sorang-sorang kat rumah.. jadi dalam otak aku ni dah berkira-kira untuk berbuka puasa kat mana..hehe.. bila dah malam, takde nya aku nak pergi tapau makan kat kedai mak long tu.. tau je lah, kalau malam-malam memang ramai orang.. segan lah.. kalau petang, aku okey jerk..

oleh sebab tu, lepas je maghrib aku terus melunjur laju ke Mc Donald Ayer Keroh.. yeehaa, tu yang paling dekat.. drive thru jerkk.. apa yang aku order??on the way balik pun aku dah mengunyah fries itu.lapar..

haruslah BIG MAC.. sedap oo.. tapi makan sorang-sorang je.. mengadap tv..


haruslah 1 set aku beli. dah takde dah dapat gelas percuma.. dah abis world cup, takde dah kot gelas tuh.. pagi ni perut rasa semacam je sebab semalam duk melantak coke sampai abes.. puasa la katakan.. main sumbat je..

p/s : menghargai diri sendiri dengan makanan yang berlemak...sekali sekala jerkk..sape yang tak abes ganti puasa tu, cepat-cepatlah ganti.. dah syaaban dah..

10 comments:

  1. arghhhhh!!! lame x nelan big MACCCCC :(

    ReplyDelete
  2. redbloodsnow : hehe..sedap..

    si tedi : ye, sorg je..sume kuar..

    mawaddah : of course sedap..

    ReplyDelete
  3. lame dh teringin nk makan mcD..tp cik abg x bg..huhu..

    ReplyDelete
  4. nak kentang goreng 2 boleh x? :D

    ReplyDelete
  5. sedapnyer...nak g beli jugak la

    ReplyDelete
  6. mcd sedap tp bnyak lemak lorr..takot =(

    ReplyDelete