:: follow me :: tq so much be my follower ::

Friday, July 9, 2010

tayang apa-apa yang patut

nak tayang ni.. hehe..
tempat aku study dan buat pape yang patut..
tapi masa aku snap gambar ni, haruslah aku tengah berblogger...hehe..


tengok, macam-macam benda ada kat desktop aku(cehh, padahal bukan aku punya, pinjam je)..
number phone office memang banyak lah kat desktop aku tu.. nak tanya bila elaun masuk, carik number phone kat situ.. nak carik number phone balai polis pun ade.. yang oren kat bawah tu je projek aku.. yang kena buat.. nak menangis siapkan projek ni.. tapi tak siap lagi jugak.. adoyai, bila nak siap ni??


ni pulak cpu pinjam aku.. hehe..lawa bukan?? macam-macam benda ada kat situ.. botol air mineral kosong pun ade kat situ.. tak terbuang.. tedy bear yang dapat masa gi funfair.. zaman kanak-kanak ribena masa tu...haha.. souvenir yang ada kat situ semua orang bagi.. aku sayang mereka-mereka itu semua.. semua comel-comel..



4 comments:

  1. Walaupun semak tapi tak nampak semak.. nice.. kalau meja lelaki walaupun tak semak tapi akan nampak semak..hehehe

    ReplyDelete