:: follow me :: tq so much be my follower ::

Sunday, May 27, 2012

dah submit borang permohonan nikah

alhamdulillah.. dah selamat submit borang nikah pagi tadi.. nasib baik takde pape masalah.. oleh kerana aku nak kawin dengan orang yang berlainan daerah jadinya yang lelaki kena settlekan dulu.. settlekan dengan dapat pengesahan dari daerahnya lah... lepas tu sama-sama hantar kat pejabat agama daerah aku pulak..

saksi aku.. sorang pak sedare sebelah ma, sorang lagi pak sedara sebelah ayah.. adil bukan?? hehehe..

tempat nikah pulak, ayah yang tentukan.. di masjid kampung aku..

agak kelam kabut sebenarnya.. sebabnya aku kerja bukan di daerah aku... jadi agak susah nak settlekan.. aku ambik peluang pagi tadi sebelum pergi kerja, singgah kejap pejabat agama.. bakal suami pun half day kerja hari ni...alhamdulillah Allah permudahkan segala urusan kami hari ini..

aku baru boleh update blog.. baru lega dah dapat format laptop ni.. budak ni macam-macam lah.. telefon aku pukul 11 malam tadi, cakap nak ambik esok pukul 9 pagi.. what?? dahla ari ni aku kelam kabut sikit.. jadi aku gagahkan jugakla.. menyesal aku angkat phone malam tadi... dan sepatutnya aku bagitau aku banyak kerja.. aku jugak yang salah..

ehem.. dah tak sampai sebulan nak menjadi isteri kepada mohd rustan...=)) nak jadi isteri solehah..

2 comments:

  1. wahhh...dh nk kawen...TAHNIAH..peanut pun tumpang happy.. :)

    ReplyDelete