:: follow me :: tq so much be my follower ::

Friday, April 23, 2010

malam jumaat

bukan malam jumaat...tapi pagi, tengahari dan petang jumaat..
jiwa aku kacau giler weih hari ni..tak tau apesal...tengok benda yang agak gedabak kat luar rumah ni bikin aku susah hatii..lepas tu pikir pulak something yang tersimpan rapi kat satu tempat tu lagi buat aku pening..kacau je jiwa ni la...mula lah aku nak melalak sambil terkeluar air mata ni..mula lah aku nak mengada-ngada memanjakan diri aku ni dengan si budak tu..huhu..manja kah aku??

tapi serius la, banyak betul masalah aku sekarang ni..master aku ape cerita??dah lame aku tak buat benda yang boleh menyebabkan progress projek aku berjalan..buat tu memanglah buat, tapi only a little bit sajork..sampai macam tu sekali jiwa aku ni kacau..tolong tolong...hari ni aku bercuti dari ke lab pasca siswazah..sangatlah malas nak pergi..sebab jiwa kacau..asyik jiwa kacau je aku ni..jiwa kacau aku bukan sebab gaduh dengan pakwe yer..takde masa nak gaduh...nak gaduh ape benda nya??pakwe pun tarak ada lagi ni..

malam tadi bergonjeng bagai kan??semalam adalah semalam, hari ni adalah hari ni..tak sama okey...mana mungkin sama, hari ni dah cerah..pagi2 tadi aku berkebun..tanam pokok pandan kat tepi tunggul pokok mangga tu..tak tau lah hidup ke tak..dulu pernah tanam jugak, tapi telah dijahanamkan oleh pak cik2 pemesin rumput..cisss..kurang asam punya pak cik..tapi tak ley nak salahkan dia jugak kan??pokok pandan aku tu ciput je..tak kan lah dia nak tilik2 bagai kan??hahha...nanti kalau pokok pandan tu dah membesar baru aku snap gambar..ingt tadi nak snap, tapi tangan dah kotor dah...

hari ni malas nak kuar makan tengahari, so hanya melantak maggi goreng cik kiah..time kasih cik kiah..hujan2 macam ni sangat besh pekena necsafe 3 in 1 panas..sila abaikan benda2 yang tak berkenaan kat situ yer??itu adalah tempat aku study kot..haruslah ada kot ye..sebab boleh bilang dengan jari berapa kerat je aku duk situ untuk study..abes tu, buat ape duk situ??paham2 je lah ye..


masam giler muka aku kat bawah ni kan??ko marah kat sape tu ser??ko jugak yang mencipta masalah, jadi sendiri mau ingat lorr....DUUSH(bintang2 *** keliling keliling atas muka aku ni) lebam muka aku kena tumbuk oleh penumbuk aku sendiri..biar lebam, asalkan lepas ni jangan wat kerja bodoh giler2 lagi..


4 comments:

  1. uikss...berkebun yer..siram tak pokok aku..hehe

    ReplyDelete
  2. nape ni kak...cite la kat wan....

    ReplyDelete
  3. aduh ser... concentrate tesis k.. kalu dah stat..mst ok pny..

    ReplyDelete