:: follow me :: tq so much be my follower ::

Monday, April 12, 2010

yeahh..gumbira..

ari ni ayah aku datang melaka...nak bawak balik aku balik terengganu dah..ayah aku cakap dah lama sangat aku merantau kat negeri orang ni..so, dia suruh aku balik kampung dan tunggu orang datang meminang je..susah kan??aku nak study lagi ni..tak puas lagi study walaupun dah hampir 7 tahun bermaustastin di negeri bersejarah ini..sampai aku dah tak tau nak jalan2 kat mana lagi dah..mana tempat yang aku tak pergi lagi ye??eye on malaysia dah naik..menara taming sari dah naik jugak, 2 kali..river cruise dah jugak..ape lagi ye??

ish, aku tak boleh nak berfikir dengan tenang dah ni..baju tak packing lagi ni..mati la kena balik kampung..nak kerja apa ye kat kampung??or ayah aku nak aku jadi kerani dia..okey jugak tu..duk rumah sendiri, kerja kat rumah tapi bulan2 masyukk..memanglah sangat bahagia hidup aku..ahaha..weis, aku dah takde idea nak mengelentong korangla..tapi memang betul la ayah aku nak datang, tapi bukan nak ambik aku la..nak ambik adik aku bawak balik terengganu nung..sebabnya dia dah abis matrik..jadi aku mestilah kena dilawati oleh ayah aku sekali kan??hahhaha..jangan marah ye..esok pagi aku baru leh jumpa ayah aku..

aku siap standby camera dh ni..mana la tau kot2 ayah aku nak pusing2 melaka ni, ley r aku berposing dengan adik aku..hahha..adik aku cakap ayah nak duk lama sikit kat melaka, tapi tak tau la kan??tengoklah macam mana esok..oklah, aku nak g mandi...

2 comments:

  1. nak ikut ser bergonjeng esok..yeehaaa...

    ReplyDelete
  2. wah seronok yea....nk ikut jln2 pusing melaka...

    ReplyDelete