:: follow me :: tq so much be my follower ::

Friday, May 21, 2010

aku memang seorang manusia


kenapa ada masalah seperti di atas tu??
siap kena masukkkan word..yang paling tak tahan kena klik kotak yang ada anak panah merah tu..korang tau apa tertulis dalam tu??

I'm human

lepas tekan i'm human tu barulah boleh menggoogle seperti biasa..korang punya google ada keluar benda ni tak??walaweiy..tak kan la monyet yang nak guna internet ni..tapi ni terjadi bila guna google sajork..google kot yang problem..tak pun line internet kat lab ni..sebab kat rumah aku okey je..pelik betul lah..sebelum ni takde pulak kuar benda alah ni..apa-apa pun..layan je..asalkan aku boleh menggoogle aku tak kisah..

tapi aku sememangnya manusia..or.. i'm human


11 comments:

  1. hahha google pun sudah meragui

    ReplyDelete
  2. hehe awak bukan robot spam la namanya tu

    ReplyDelete
  3. ooo...
    google tgh datang bulan tu..
    hehehee

    ReplyDelete
  4. hahaha..kenape ade camtuh ek. zie x pnah ler plak kene gitu gitu bagai taw dear..hikss

    ReplyDelete
  5. tak pernah lak jadi camtu..ntah le,kdg2 google ni ada buat smething or celbrate smething..so ada la apa2 tu..haha

    ReplyDelete
  6. semalam aku pun kene.. Bila aku taip geng blogger kat pakcik google. dia kuar macam tu. Aku heran gak? Kenapa kene taip ID pastu I'm human. Ingat aku ni binatang ker? Lama gak aku macam tu. Marah gak lar semalam. hehehe

    ReplyDelete
  7. hahaha..aku pun dh kna mggu lps..ade monyet pkai tenet kot..

    ReplyDelete
  8. hahahaha.. klakar lak ada tya soalan camtu. mungkin ada kes haiwan d lab tu guna google kot..

    err.. kat lab tu ada haiwan tak? keke :P

    ReplyDelete
  9. he3.. tu namanya nak elak spam kawan2 ku sekalian..

    im human meaning bukan komputer punya program yang cuba nak masuk, kdg2 virus, trojan mungkin, program2 tak leh baca huruf2 bengkok gtu.

    ReplyDelete