:: follow me :: tq so much be my follower ::

Sunday, May 16, 2010

Imanina cute give away

hari ni mood untuk join give away datang..hehehe..
sebenarnya aku dah ditagged oleh adah ...

ini imanina yang cute dan comel gitu..

syarat-syarat nak join give away ni senang sajork..

- kena jadi follower blog si comel di atas..tekan sini tak pun carik URL blog ni
..http://emacupcakes.blogspot.com

-tagged 5 orang kawan supaya follow blog tuan punya give away ni..

-letakkan blog Ni kat blog list korang..senangla kalau nak tau pape update dari tuan punya blog.

-syarat yang paling penting, jangan lupa letakkan gambar korang satu family..kalau tak kawin
lagi, letakla gambar dengan mak ayah dan juga adik beradik korang.

-nanti letak link entri yang korang buat ni, letak kat komen entri kat blog tuan punya penganjur
give away ni..

hadiah untuk give away ni adalah perfume...kalau nak tau lebih-lebih sila klik kt sini pulak..

pemenangnya dipilih secara cabutan bertuah okey....tarikh tutup 20 mei 2010..

ini adalah gambar family aku..semua ada..picture hari raya tahun 2008

kat sini aku nak tagged 5 orang kawan aku..

**ney ** lanun ** syafrizal ** lyafarina ** ked **


11 comments:

  1. comelnyerr budak tuh.. aser nak cubit-cunit jer pipi dia.. hehehe

    ReplyDelete
  2. alamak.. kene tagged la plak :)

    ReplyDelete
  3. TQ..
    DAH BUAT KAT BLOG CONTEST..

    ReplyDelete
  4. humaik aih....terang kaler raya...

    ReplyDelete
  5. afra : cubit kt gmbr je la..hehe

    syafrizal : sila lah jwb..=))

    lya : okey.

    cdot : hehe..thun n hijau plaks..

    ked : hehe..ye..di tag..

    ReplyDelete
  6. kuning baju raya u all.. ^__^

    ReplyDelete
  7. serba kuning.. mcm raja2... hehehee

    ReplyDelete
  8. aiz n kak yong : tu lah psal..malu jgk bila pergi raye umh org rmai2 dgn bju yang sama warna..kuning plak tu.tp stahun skali je kn??hehe

    ReplyDelete
  9. tenkiu tag~naty ade mase ney buat~

    ReplyDelete
  10. Tq for joint MY GA...
    Gud Luck dear..

    ReplyDelete