:: follow me :: tq so much be my follower ::

Sunday, May 23, 2010

cerita tak keluar dah sibuk nak tengok..

jom makan pop corn sampai lebam..beli pop corn konon-konon nak makan masa tengok wayang..tapi dah terlalu taksub tengok cerita yang membuat aku terkejut-terkejut je, pop corn pun tak makan..sudahnya makan kat rumah je..tadi tengok cerita A Nightmare on Elm Street...cerita dia not bad lah, tapi sekejap je..dalam sejam setengah je kot..tak puas aku nak jerit-jerit..(tipu, tak jerit pun) kau nak lama-lama, tengok cerita hindustan lah ser, cornfirm 3 jam kan??hehe..

tengok di Golden Screen Cinema(GSC) sangatlah best..aku tak tau nak cakap GSC ni kat Dataran Pahlawan ke kat Carefour..tapi kat situ lah..kerusi dia bolah membuatkan orang tido dengan nyenyak..first time masuk GSC ni, jakun je rasa..haha..(duk melaka punyalah lama, tapi takde orang yang sudi bawak aku..hukhuk..sedih)

pop corn GSC..haruslah ditunjuk..kuang kuang..sampai ke rumah baru abis..

mula-mula rancang nak tengok cerita Prince of Persia tapi..cuba tengok kat bawah...

27 may baru keluar..next week okey..hehe..

ok lah..nak ucapkan terima kasih berjuta-juta kepada my mr right yang sudi membelanja aku makan + tengok wayang + parking + semuanya...the last picture...gambar sebelum keluar..haruslah berposing jap..

poyos nak mampus mati..jangan menyampah tengok aksi terlampau yang dibuat-buat itu..


15 comments:

  1. best x freeddy kruger? nk tgk nih..

    ReplyDelete
  2. nak download la hehe.. malas nak tgk kat wayang

    ReplyDelete
  3. syafrizal : boleh je..dkt syok.org dh ade dh..klau nk terkejut lebih ley r tgk kt wyang..hehe

    ReplyDelete
  4. lagenda budak setan lah, jom tgk sama2 ! hehe

    ReplyDelete
  5. shrek lagi best sersire....

    ReplyDelete
  6. hudhud : tak sabr jgk n..3 jun..

    kapten : x minat sgt la kartun..huhu

    ciklilyputih : jom2..tgk prince of persia..lpas tu lagenda budak setan pulak..hehe

    ReplyDelete
  7. Nak tengok gak la Princes of Persia..Cambest je

    ReplyDelete
  8. hmmm tak sabar ya nak tengok citer tu

    ReplyDelete
  9. zool : tu r..jom2..

    sharinginfoz : yup..next week..

    ReplyDelete
  10. nak tgk gambar laen ser..bila nk tunjuk..muahaha

    ReplyDelete
  11. haaa kak zie nk heret dillah tgk muvi tuh. tgk trailer best giler..hehe

    ReplyDelete