:: follow me :: tq so much be my follower ::

Sunday, May 2, 2010

pakej lengkap

dinner aku untuk malam ni..tengoklah gambar tu...tak kan tak kenal kot...
nak aku perkenalkan jugak ke??


okey, aku order satu set la..tak kan ada makanan tapi minuman takde kan..set 2 in 1


maggi kari yang dibuat hanya dengan meletakkan air yang mendidih 100 darjah celcius(kot la, aku takde nak ambik thermometer bagai nak ukur kan?)..panas oo..senang je..letak je maggi n tambah perencah n letak air yang mendidih itu..biar maggi tu lemau baru ley ngap..tak payah tutup pun takpe, biar je terbukak macam tu..last-last confirm dia lemau jugak..


di set kan sekali dengan minuman ini..nescafe 3 in 1 panas..senang jugak nak buat, letak serbuk nescafe 3 in 1 dalam mug (cawan or gelas pun takpe tapi kenalah tahan lasak), lepas tu masuk air mendidih 100 darjah celcius tadi...kacau, siap..sedap diminum panas2..


sambil dinner, handset perlulah sentiasa ada di sebelah..peneman setia aku..huhu..sejak bila??teeeettttt(gara-gara layan af8, terikut aku)..semenjak dua menjak ni la kot..hehe..


nah..pakej aku lengkap malam ni..sambil dinner sambil tengok konsert af8 yang ke 7..terbantut sekejap nak type entri ni bila dengar shahir nyanyi lagu tiara..i like that song..ade sape2 tak nak nyanyi untuk aku??hehehe.

10 comments:

  1. ish ish ish
    baru je saya posting entri pasal mee segera ni
    hehe awak kene kurangkan makan..

    ReplyDelete
  2. syfrizal : a ah, bce jgk aritu..tp dh lpar kn??

    ReplyDelete
  3. alamak..xtgk minggu ni punye konsert..minggu lepas dpt tiket free g tgk af..siap dpt sit duduk dgn fans shahir..sit plng depan skali

    ReplyDelete
  4. wah.. skali sekala pekena mee segera sddap gak ni..perisa tomyam satu..:)

    ReplyDelete
  5. ajey : okeh..siap..g ambik kt kedai ye??hehe

    ReplyDelete
  6. pergh..memang layan makan maggi kari time lapar..
    sy pun byk lagi stok kat bilik nun..hahaha..tp skrgg sy dah tukar ke mihun la plak..=)

    ReplyDelete
  7. osha : hehe..mihun sedap jgk..
    long haffiz : dh berazam ke??npe?mmg x elok tp klau terdesak hemtam je..hehe

    ReplyDelete
  8. makanan x brp nak sehat neh yunk. ape kata, cuba campak tomato, bawang, kobis, sosej, dan telur. klu nak tumis dulu pon boleh! i mmg x mkn megi kosong...

    ReplyDelete