:: follow me :: tq so much be my follower ::

Friday, May 14, 2010

kurangkan aktiviti sosial

kurangkan aktiviti sosial..
tu lah ayat yang terngiang-ngiang di telinga aku pagi ni..
pagi-pagi lagi aku dah kena basuh dengan supervisor aku ni...nasib baik aku datang lab awal hari ni, kebetulan pulak bila dia call aku yang angkat..terus dia cam suara aku..oowwh, macam mana dia boleh cam suara aku ni..

dengan berlenggang-lenggok lah aku pergi ke office dia, senyum-senyum je aku..sekali kena terang dekat whiteboard apa progress aku..aku pun menulis lah mengikut gerak hati..kalau dia tanya, aku tak leh jawab..aku senyum saja..senyum tu kan sedekah...hari jumaat yang mulia ni lagi manis kalau senyum kan??hehehe..


nampaknya, komen dia di entri yang lepas (klik sini) untuk jumpa aku telah ada delay selama 1 hari..tapi semalam aku dah tunjukkan muka kat dia dah..sempat bertegur sapa..hahha...aku kan mesra alam..

ser, sila kurangkan aktiviti sosial..okey, ser cuba yang termampu..

10 comments:

  1. gud2x...dah jadi mesra alam dengan en imran...

    ReplyDelete
  2. hehe....tau pun...ermm buat la lgi...

    ReplyDelete
  3. hadiahkan senyuman je kat boss...biase la...diakan bos..hhuh

    ReplyDelete
  4. memang kene kurangkan pun hehe

    ReplyDelete
  5. huhu..thanks maisarah...apa yg kamu kata tu betul..kn solve sendiri..

    tapi aku kn banyakkan aktiviti sosial nampaknya untuk bergumbira..hehehe

    ReplyDelete
  6. sila kurangkan aktiviti sosial?? ohhhh aku tak bole la sarah....

    ReplyDelete
  7. hehehe..tq pd sume yg bg komen ( cdot, intan,dalila,syikin,syafrizal, sweetsour,kitatauke,princeduyung,mawaddah)..tapi aku rase sgt susah lah utk aku hentikan aktiviti sosial ni..huh, kejam tak??maaf en imran, sy dah ketagih ni..hehhe

    ReplyDelete