:: follow me :: tq so much be my follower ::

Tuesday, May 18, 2010

celeng @ tabung

dah baik dah sakit kepala aku..tq kepada cik adah sebab bagi aku telan panadol dia 2 biji..juga untuk cik keyyah sebab bagi aku makan maggi dia..hehhe..tapi aku lapar lagi ni..makan maggi untuk alas perut je kan??


so, aku dah sihat bolehlah buat entri baru..
hehe,nampak benda yang comel kat atas tu??ha..tu lah tabung aku or orang terengganu panggil 'celeng'..kalau tak silap aku 'celeng' ni aku ambik dari kak ngah aku..hehe..mesti kak ngah aku beli happy meal ni..sebab dah terang tang tang lagi kat situ ada lambang Mc Donald I'm Loving It..hehehehe..comel tak??tapi 'celeng' aku ni kecik je..so, takde banyak sangat muat syiling kan??jadi untuk mengatasi masalah ni....jeng jeng jeng...


kat atas ni lah...cara untuk mengatasi masalah 'celeng' aku kalau dah penuh..aku masukkan syiling-syiling yang aku kumpul tu dalam bekas kat atas tu..kalau tak silap aku, ni bekas rempah ratus yang dah habis..aku ambik je kat dapur..hehe..siapa punya entah, tapi yang pastinya memang tak digunakan lagi..housemate-housemate aku, kalau korang punya korang halal ek??aku tau korang tak guna dah..hehe..

see??syiling aku tu..baru separuh daripada bekas tu..aku lagi suka kumpul duit 50 sen..tak tau kenapa..tapi aku suka..nanti dah penuh boleh la aku simpan kat asb ni..nak kumpul untuk kawin tahun depan..hahha..berangan je kau ser nak kawin tahun depan..mr right ku, baca tak entri ni??tahun depan kita kawin ek??hehehe...

p/s : campur duit nuffnang yang aku tak cashout lagi ni(padahal ciput je), cukupla nak simpan kat asb..



6 comments:

  1. dalam tu ada syiling ke duit kertas? hehe

    ReplyDelete
  2. bgs2 menabung tuk masa depan..hehe

    ReplyDelete
  3. Tabung MCD tue kalau penuh terus boleh beli burger...kat mcd heheh

    ReplyDelete
  4. pinjam tabung cumell

    jom join 3 nite 3 concert 1 venue
    3 nite 3 concert 1 venue

    ReplyDelete
  5. eheeee sama lah, suka kumpul 50 sen gak

    ReplyDelete