:: follow me :: tq so much be my follower ::

Wednesday, May 5, 2010

semua dah abis..apa yang tinggal??

akhirnya tamat jugak cerita kamelia katrina yang buatkan aku meroyan tunggu ending dia..keji tul kan??nak tunggu ending semata-mata..kehkeh..bukan apa, sebab dah beberapa minggu aku tunggu ending dia..dari 3 minggu lepas jugaklah cakap episod last..bukan aku cakap lah tapi iklan kat astro tu..tapi malam tadi dah tamat la..baru bersungguh-sungguh aku tengok sebab last episod kan??tapi gila keras gila pelakon-pelakon dia..ringgo si ketua kongsi gelap tu pun muka baik je..dahlah handsome dengan kepala botak tu..hahha..

pelakon lain tak yah cakaplah dia punya keras..macam plastik je berlakon..nangis macam tak nangis pun..nak-nak si nenek tu..huhuhu..tak payah jadi pelakon la..baik jadi macam aku ni, pengomen...nasib baik aku bukan berlakon, kalau tak confirm keras macam batu lorrr..tapi elyana kot yang paling menjadi bila berlakon..huhu..kau tak payah jadi penyanyi la, kau jadi pelakon dah memang meletop..suka tengok dia berlakon dunia baru..

kamelia katrina dah tamat..
asmaradana pun dah tamat jugak..
lepas ni tunggu adamaya tamat pulak la kot..tapi leh tak kalau cerita adamaya tu tak ditamatkan cepat-cepat..tak puas tengok..

p/s : aku ni asyik layan tivi je, bila nya nak abeskan study tu??aku dah bosan duk utem ni, tak pun utem yang bosan dengan aku kot..muahaha.

18 comments:

  1. Study lagi elok. Asyik layan TV je.

    ReplyDelete
  2. eh yeke kamelia katrina dh tamat gak. alaaa...missed ah tgk episode last die..puii

    ReplyDelete
  3. adah : utem bosan ke??esok aku abeslah study..hehe

    syfrizal : yup, study lg elok..tp asyik study je pnat lah..

    zie : dah abes dh zie, tkpe astro kn byk ulngan..

    ReplyDelete
  4. mula-mula tenguk..pastu menyampassss nak layan lagi..

    ReplyDelete
  5. kak ina : mcm kayu je kan??tp tgk jgk..hehhe

    ReplyDelete
  6. hah besh kew?
    ade x semua episod..nak tgok dari awl.:P

    ReplyDelete
  7. gua tak terfollow adamaya..sbb kol 6.30..xsempat balik keje lagi..tp xpe,gua boleh sms lisa surihani sendiri mcmana jalan cerita dia...keh keh keh

    ReplyDelete
  8. asal lak..adamaya nk bg abis cepat??hehehe

    ReplyDelete
  9. sheypull :adamaya sgt besh..tgk kt portal tv3 lah..sume episod ade.

    linglung : ceit..lisa surihani knal ko ke??kim slam kt dia ek??ckp aku ajk mkn nasi kt umh aku..

    k.bergetar : study blog jap..

    ReplyDelete
  10. caspian : la, org ckp xnk abes cpt2 la..

    ReplyDelete
  11. betul2..blom puas tgk adamaya..ni sume penangan rumet aku yg slalu tgk..skrg aku plak yg melekat..aduhh..haha

    ReplyDelete
  12. luna : aku pun same jgk..dh siap mndi awl2,adamaya punye psal..

    ReplyDelete
  13. salam ziarah..
    hmM..ngah berfikir ni..
    bila last time ikut drama Melayu ni yer..huhu

    ReplyDelete
  14. azrai : ikutlah adamaya..tk rugi kot..besh2.

    ReplyDelete
  15. udah-udah la nengok tivi tu. bukannya baik untuk kesihatan pon. hehe =p

    ReplyDelete
  16. sylarius : dh tk tgk tv tgk laptop pulak..lg bhaya kot kn??hehe

    ReplyDelete