:: follow me :: tq so much be my follower ::

Saturday, May 15, 2010

dia ajak aku tengok video 18sx

ada orang ajak aku tengok video lucah ni..
cuba tengok bawah tu..dari facebook aku, terang-terang special untuk aku sebab ada nama aku..hahahaha..tapi aku tau ni semua virus lah..sapekah yang tak senonoh sangat kan buat benda-benda ni..


kesian orang yang tak bersalah..risau jugak nanti kot-kot terada nama aku pulak yang sent video ni kat orang lain..tapi aku rasa selagi kita tak bukak takpe kot..so, jangan gatal-gatal nak bukak lah..hee..



p/s : aku still tak leh nak kurangkan aktiviti sosial aku..maaf.

12 comments:

  1. ops... ade orang cakap tuh virus facebook... hati2...

    ReplyDelete
  2. ha ah mmg virus kalo mcm nih..huhu

    ReplyDelete
  3. hehe,ni je la pon care org nk sebarkn virus,sebb ramai yg pantg bila tgk word 18sx,tros klik~

    ReplyDelete
  4. haa,,ked pon dapat gak..
    ish ish ish :)

    ReplyDelete
  5. hehe virus ni pun saya dapat..

    ReplyDelete
  6. ini la yg org panggil 'virus cinta'??haha

    ReplyDelete
  7. dapat jgak..p,ignore jer..
    virus2 merosakkan jiwa..ha3

    ReplyDelete
  8. owh..fb saya pun ada org letak..cepat2 delete..

    ReplyDelete
  9. tulah..kena abaikn je..jgn bukak dah....abaikan..

    ReplyDelete