:: follow me :: tq so much be my follower ::

Tuesday, May 4, 2010

bila mata aku dah penuh dengan coding-coding

rehatkan mata jap..dari pagi duk mengadap coding-coding MATLAB ni..tak leh run pulak..confirm aku salah type ni..dah la ada 10 coding yang kena check balik..baik aku mengarang jap, dengan harapan lepas ni boleh jumpa typo error aku tuh..

semalam aku berjaya menghabiskan 1 hari puasa..so, dah berubah dah CEPAT2 GANTI it..hehe..sangat suka okey..next week pulak lah puasa, tu pun kalau tak period..hehe..seminggu sekali ok dah tu...3 days more to go..

sebelum


selepas

ok dah..sambung mencari kesalahan sebelum lunch time jap lagi..tapi aku nak blogwalking jap..hehhe..

11 comments:

  1. int main ()
    {
    return 0;
    }

    nasib baik saya dah lepas..haha..


    My latest entryPenjara Ini Mungkin Lebih Selesa Dari Rumah Anda

    ReplyDelete
  2. shafiq : tk lepas2 lg..tnjuk ajarku sifu..

    ReplyDelete
  3. hehe rajin rajin ye ganti puasa...
    insya allah boleh tu

    ReplyDelete
  4. syafrizal : mesti kena boleh kan jugak..wajib.

    ReplyDelete
  5. int main ()
    {
    while(1);
    }

    always

    ReplyDelete
  6. kapten : semua tau MATLAB kn?ley la tlong ajr..

    ReplyDelete
  7. i punn belomm abes ganti lagii.
    huhu.

    ReplyDelete
  8. kacang : jom2 gnti sesame..hehe

    ReplyDelete
  9. ganti ape tuh eh sarah. blur sekejap zie..hehehe. ganti posa ek? :)

    ReplyDelete
  10. zie : a ah zie, zie dh abes lum??hehhe..

    ReplyDelete
  11. sory la...sarah saya xkhatam lg matlab....kalau c tahu la....nak tolong boleh jer..tp tolong tgk jer la... :)

    ReplyDelete