:: follow me :: tq so much be my follower ::

Monday, May 3, 2010

nak peluk-peluk cium-cium dia..

ari ni aku puasa..sila lah jangan gelakkan aku sebab aku tak abis-abis lagi ganti puasa..macam mana nak abis kalau tak ganti kan??kalau tak silap aku, aku tinggal puasa untuk tahun lepas 7 hari..tapi masa awal-awal (awal-awal maksudnya selepas hari raya) aku dah ganti jugak, tapi lupa berapa hari..aku ambik nombor secara rambangla, 2 hari aku dah ganti..tapi lebih aku rasa..sebab tu kali ni aku set dalam otak aku, lagi 5 hari aku kena ganti selepas yang dah diganti awal-awal tu..

minggu lepas aku start puasa, hari isnin je..tu pun aku punya kepala sakit yang teramat, sudahnya aku berbuka dengan mamee dengan air cincau sajork..lepas tu muntah dan aku terus terbungkam kat atas tilam..harap-harap hari ni, sejarah minggu lepas tak berulang la kan??aku dah set dalam kepala otak aku ni, karang nak balik nak terus meluncur laju ke kedai mak long..teringin nak makan nasi goreng ayam lah..hope aku sabar lah nak tunggu lagi 3 jam ni..pukul 6 baru kedai mak long bukak, so tak ley la nak cabut awal-awal dari lab ni..kang nanti dah sampai rumah, sifat kemalasan aku muncul pulak..sampai sini je cerita ni..

jangan marah aku selitkan gambar kat bawah ni..
(tapi korang memang takde hak nak marah pun,hehehhe)



rindu budak kecik ini..miss him damn much..nak cium-cium peluk-peluk je rasa..darwish tunggu cik yah balik bulan depan ye..

3 comments:

  1. nak pelok2 ciom2 dak kecik tu bole???
    hihihi~~

    ReplyDelete
  2. Cutenya dia.. mesti seronok dilayan Cik Yah nya.

    ReplyDelete