:: follow me :: tq so much be my follower ::

Sunday, March 28, 2010

boleh ke macam ni hari2..

mukaddimah haruslah diletak muka aku.hahha

jangan bosan kalau nampak muka ini lagi lepas ni..(kalau bosan pun aku tak kisah, yang penting aku tak bosan)
.
yezzaa..ari ni baru ada masa nak cerita kat sini..hehhe..sambungan cerita yang aku penat2 semalam..bukan aku sorang je yang penat2..termasuklah cik adah n cik d..hehhe..muahaha..bukan senang okey nak buat kerja2 yang tak berfaedah macam ni..time2 weekend je boleh dibuat..sebab kampus ini sunyi..ditambah pulak dengan budak2 pasca semua dah balik..so, tinggallah kitorang bertiga..hehhe..ape lagi, terus la kitorang membuat kerja yang aku agak excited..ambik gambar..tq to cik d, sebab mengsponsorkan kamera nya yang cun itu..dan hasilnya, semua2 orang yang ada dalam gambar itu dah jadi cun secunnya..(perasan ke?lantakla..yang penting haruslah memuji diri sendiri)..

jalan2 start dari lab pasca sampai la ke bangunan fakulti..hehhe..sangat gembira..see..kalau cantik cakap je la cantik..kalau tak cantik pun cakap cantik jugakla...hahha..ambik la hati penulis blog ini dan juga kawan2 nya yang juga penulis blog..hehhe...penat membebel....


*

*

*


menyengih dan menyenyum untuk adah


ahahaha..senyum untuk kamera..


kami @ lab pasca siswazah


self timer...yang dicuba banyak2 kali...tapi lastly, sangat berhasil..


love this piccas so much..


haruslah gambar last, si penulis blog ini...

**thanks to adah n d..make me happy all the time yesterday..hope the happiness will return every day..

aku sudah sedikit sebanyak lupa tentang kelukaan di hati ini..alhamdulillah..

8 comments:

  1. cun nya gambar..awek baju merah tu cun la :P

    ReplyDelete
  2. awek bju merah tu mmg cun pun..tp yg bju putih tu pn cun kn??keh keh..

    ReplyDelete
  3. bongok..huahua...baju aku kuning plus putih okey..hahha..

    ReplyDelete
  4. adah ngok ngek kepala senget..*mintak ampun adah :P

    ReplyDelete
  5. aku mtak ampun jgk adah..hehe..ampunkan aku.

    ReplyDelete
  6. yela..nk wat cmner..aku teruk..sume dpt ker aku..aku pasrah..berserah pd tuhan...

    ReplyDelete